woensdag 31 december 2008

İsraili boykot





BEYAZ EŞYA`DA
Arçelik Hoover AEG Singer Evsan Özaltýn Philips Elektrolux Profilo National Noromende Beko Grundig Intel IBM Nokia CNN Motorola Dell
GÜZELLİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ`de Loreal Cover Gril Herbal Essences Lasting Color Loving Care Max Factor Miss Clariol Olay Secret MAC Cosmetics
DİĞER MUHTELİF ÜRÜNLER`DE Adam Bonus Boss Hugo Boss Old Spice AOL internet ICQ (bildiğimiz chat programı) Hema DKNY LEWIS Liby's National Geographical Fox TV Network Galbani Langrome Paris Kate Spade Aramis Philips Morris Migors HSBC CNBC Calvin Klein Kiwi Lion Area Polo Vhichy Helena Rubinstein Sara Lee Perrier Cacharel Walt Disney Disneyland Euro Disney
OTOMOTİV`DE
Renault Man Mercedes Magirus Ford Fiat BMC Dodge Chrysler Skoda Goodyear Pirelli Uniycral Mitsubishi Peugeot
TEMİZLİK MALZEMELERİ `DE
Ariel (Sharon'un Kendi firması) Alo Omo Persil Vim Ace Rinso Alfa Mintax
ELEKTRİK AMPULU
General Elektrik`DE Edison Philips Tekfen
SABUN Hacı Şakir ( Bakmayın adının Hacı olduğuna,yapan firma yahudi firmasıdır) Lüks Puro ŞAMPUAN´DA
Pantene Recioce Blendax
BOYA OBS Dyo Sadolin
İPLİK Polyen Sasa Sifaş İÇKİ Efes Pilsen Tuborg Lown Broau J&B
ÇOCUK VE KADIN BEZİ
Orkid Allways Prima
DİŞ MACUNU
İpana Colgate (gelirinin yarısını bağışlıyor)
MEŞRUBAT
Coca-Cola (mayıs ayı gelirini İsrail'e bağışladı) Fanta Pepsi 7 Gün Elvan Turkuaz Fruko Sprit Schweppes
LİKİT GAZLAR
Ankara Gaz Aygaz Bursagaz Mobilgaz İpragaz
AKARYAKIT BP Shell
SİGARA Marlbora Camel Parlement MotecarloCAM EŞYA İzocam DİŞ FIRÇASI Banat TRAŞ KREMİ GibbsKUMAŞ Vakko Bossa İLAÇ Hoechst Bayer Sandoz Roche Pfizer SanedGIDA Vita Sana Turyaş Ufa Panda Pringles Danone Nestle Nescafe Nesquick Milkybar Kitkat Jacobs Mc Donalds (Azarbeycandaki müslüman kardeşler protesto etti ve oradaki şubeler kapatıldı
EFENDİMİZ (SAV) şöyle buyuruyor "kişi kendi zevklerinden ödün vermedikçe çennete giremeyecektir.
"Müslüman, müslümanın kardeşidir, ona zulüm edemez, onu yalnız bırakamaz, onun başına bir kötülük gelmesine göz yumamaz." Simdi sira bizde arkamizdan kalleşce vuruluyoruz ABD tarafından hala onlarin malinimi yiyoz iciyoz kulaniyoz yazik bize nasil vercez hesabini ahireteeeee nasil bakcaz sehitimizin yuzune musluman kardeslerimizin yuzunee ulkemiz vatanimiz icinnn sende KATIL...
BİLİNÇLİ BİR MÜSLÜMAN OLARAKLÜTFEN ARKADAŞLAR BU YAZIYI SİZDE BLOGLARINIZDA YAYINLAYARAK DESTEKLEYİN ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI.
*****
http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/default.htm burayıda izleyin ne demek isteniyor acaba?


Kaynak: http://akasyakokusu.blogspot.com/2008/12/kaybedecek-zaman-yok-sende-katl.html

8 opmerkingen:

akasyakokusu zei

Sevgili burcunokta tanıştığımıza memnun oldum.tabiki alabirsin zaten yazmışsında.bu konuda benimde fazla detaylı bilgim yok.benimde bildiğim markalar vardı almamaya çalıştığım.
arkadaşların önerisiyle beraber katıldık boykota.Allah c.c. razı olsun sizde ortak oldunuz.
yalnız arada fazla boşluk var kayıtları düzenlede beyaz eşyadanın hemen yanına tıklayıp geri tuşuyla sayfayı geri alırsan yani resmin sonuna kadar aradaki boşluk kapanır göze daha hoş görünür.
her zaman beklerim tanışırız görüşürüz.
yeni yılını kutluyorum inşaAllah 2009 bize hayırlı olur.

sevgipinari01 zei

S.a hayırlı akşamlar dilerim arkadaşım.Allah razı olsun,az önce ben de ekledim şu boykot yazı ve resimlerini arkadaşlardan.Çok duyarlı olmalıyız bu konuda.Memnun oldum linkimi eklemişsiniz ama sevgipinari olarak.sevgipinari01 olacaktı,onun için başka bir site açılıyor.Ben de sizi ekleyeceğim şimdi.Tekrar görüşmek dileğiyle Türkiye'den sevgi ve selamlar.

NİSANUR zei

s.a.sevgili kardeşim hassasiyetini paylaşıyorum,Rabbime emanet ol.

akasyakokusu zei

Burcunokta merhaba..Bana adını bağışlarsan adınla hitabedebilirim..
Fredjette linkini gördümde sayfana girdim ehh girmişkende yazmadan gitmeyim dedim.
Tekrar görüşmek üzere selamlar..
Ayrıca kumanda panelinde ayarlar var ayarlarda yorumlar var orda yorumlar için kelime doğrulamasını kaldırırsanız harfleri yanlış tuşlamamış oluruz sayfa yeniliyor yanlış tuşlayınca..hepiimize kolaylık olur..

akasyakokusu zei

Unutmadan yorumlara onay vermek istersen yine anlattığım yorumlar ayar bölümünde az aşağıya doğru YORUM DENETLEME VAR..HER ZAMAN BUTONUNU TIKLA.
değişiklikleri kayıt et de sana yazılan yorumları panele girince adet sayısıyla göreceksin..KAYIT ADI tıkla kim nereye yazmış onuda gösterir.
kusura bakma bunları yazdım ama belki yardımcı olurum..ben üç sene önce blogcudan blog açınca kimseye soramazdım çekinirdim hep.sonradan sonradan öğrenerek yapabildim.isteğin olursa yaz bana emi..

akasyakokusu zei

Fadimecim aklıma geldi hani YERLEŞİM varya..YERLEŞİM tıkla..MAUZEYİ PROFİL YAZAN GADGET VARYA SAYFA ÖĞESİ DİĞER ADI MAUZEYİ hiç kaldırmadan ARŞİVİN ÜSTÜNE kadar sürü ve BIRAK.REKLAMLARIN olduğu SAYFA ÖĞESİNİDE aynen mausyi üstünde basılı tut ARKADAŞLARININN olduğu öğenin altına kadar sürü ve bırak ÜSTTEN KAYIT ET DE.
***
Prpfilim üstten görünsün sayfaya girince daha hoş.arşiv ortada olsun ilerde sayfa öğesi ekledikçe anlattığım şekilde aşağı yukarı yer değişirsin emi.

akasyakokusu zei

Fadime'cim merhaba..Yorumlarıma bakıyordum kim ne yazmış dikkat ederim onlara cevaben yazmaya çalışırımda mutlaka..
Canım soğanlı sos sumaklı değil..İsotlu ..
sumaklı arada yapardım isotluyu yeni öğrendim.
görüşmek üzere..

Marifetane hobi zei

Duyarlılığın için Allah razı olsun canım..Kararınca kararınca destekleyelim değilmi.Dua edelim arkadaşım inşallah Feraha erişsin müslümanlar..