vrijdag 29 januari 2010

MİM CEVAPLARI

HERKESE HAYILI CUMALAR. Sevgili düşbahçesi beni mimlemiş, beni düşündügü için kendisine çok teşekkür ediyorum. Selmacıgım ,7 maddede kendimi tanıtmamı istemiş, nasıl anlatacam bilmiyorum, beni tanıyanlara sormak lazım.

1. Haddinden fazla ince düşünceli sık eleyip ince dokuyan bir yapıya sahibim, mükemmelliyetcilik var, herşeyin iyi olması için kendimi paralarım.

2.Sabah kalkınca ilk işim kahve içmek, kahve koligim,inanılmaz sabırlıyımdır, tabiri caizse sabır taşıyımdır.

3.Genelde güler yüzlüyümdür, çabuk kırılırım ama asla kırıldıgımı söylemem, asla küsmem dört günlük dünyada, kalp kırmaya küsmeye degermi?

4.Kendimden fazla başkalarını düşünürün, alışkanlıklarına baglı biriyim sayfamı degiştirmek için ne renginden ne çiçeginden vaz geçemiyorum. Yaradandan ötürü, yaratılan herşeyi severim.

5.Çocuklarımla zaman geçirmeyi çok seviyorum, çocukları çoook severim, kimin oldugu önemli degil, çikolata renkli çocuklara bayılıyorum siyah inci gibiler.

6.Aşırı duygusalım, hemen aglarım, başkasının yanında aglamıyacam diye kendimi sıkmaktan ikinci günü yerimden kalkacak halim olmaz.

7.Güllere aşıgım çok seviyorum, onları kokulamak, onlarla sohbet etmek bana inanılmaz haz veriyor, bahçeme bol gül ekiyorum, eski evimde güllerim çok büyüklerdi, asma güllerim vardı bahçeye çıkınca kırmızı ve pembe asma güller göz dolduruyordu, aşı güllerim sayısızdı, buraya yeni taşındıgım için, güllerimin büyümesini dört gözle bekliyorum, gülleri kokularken bol selevat getirmeliyiz.

9 opmerkingen:

rumma zei

Canım hayırlı cumalar..

Benimde gözümü açar açmaz yaptığım ilk iş kahve içmek..:)

sevgiler

CAHİDE zei

Bak ben sulu göz olduğumdan bahsetmemiştim hiç.Yaş her zaman gözümün ucunda durur:)cevaplar güzeldi sevgilerimle...

istebudurhayat zei

canım hemşom iyyim işlerim çok yoğun ne post yayınlayabiliyorum ne gelen yorumlara cevap nede diğer bloglara pek bakamıyorum kusura bakma ama ne yalan söyleyim senin bloğuna bakıp hemen çıkıyorum :)))) yorum bırakamasamda göz atıyorum hemşom neler yapmış diye hayırlı akşamlar öpüyorum allaha emanet olun

susamcorekotuFeriha zei

SENİ TANIMAK ÇOK GÜZELDİ İNŞALLAH AHİRET MEKANIN GÜL BAHÇELERİNDE OLUR SELAMLAR SEVGİLER

burcunokta zei

Sevgili susamçörekotu, güzel duanız için, Allah senden razı olsun.

Anoniem zei

Selamun aleykum.

sizin mim cevaplarindan gozum korktu:)mukemmliyetciliginiz beni epey bi korkuuttu.

rabbim kadinlari yufka yurekli yaratmis ondanmi,ana olduklari icin mimidir bilmem ama,cabuk agliyorlar.bende kadinim ama hemen aglayamiyorum:)

mim cevaplariniz guzeldi.rahmana emanet olun.

Nadji zei

I've a prise for you on my blog.

akasyakokusu zei

canım bacım..s..a..arada çocuklara pcyi açınca birkaç dakika röntgenliyorum buraları..şimdi büyük velet başımda bekler:)))
gelmişken bakındım epeyce..neler yapmışsın böyle gözlerim bayram etti..hepsininde tadına baktım..
Allah c.c. Halil İbrahim bereketi versin..taşsın dökülmesin,artsın eksilmesin amin amin...
ama ben mim cevaplarını çok beğendim tıpatıp aynı gibiyiz..sanırım birbirimizden elektrik almamızın sebebide bu..hele güllere ne demeli..aman Allahım arabaya benzin alırken bile bir koşu oradaki dikili güllere öper okşar sever konuşurum..evimin yanlarında gül yok..sen severken benide yadet oldumu....şimdilik gideyim çok çok öptüm öptüm..sarıldım kucakladım gidiyorum..

burcunokta zei

Canım bacım a.s. yorumunu görünce okadar sevindimki anlatamam, Rabbimde seni sevindirsin, senin yoklugun çok belli, keşke dönsen artık, seni Allah için çok çok seviyorum, kış olunca bahçemde güller açmadı ama, eve aldıgım gülleri koklarken inan hemen sen aklıma geliyorsun, söz yazın güllerimi koklarken ve konuşurken sendende bahsederim, canım bacım, bende sarılıp kucakladım, çok çok öpüyorum.a.e.o.