woensdag 6 mei 2009

Bahar Şenliği - Hollanda





7 opmerkingen:

akasyakokusu zei

canım merhaba..önce biraz geciktim canım fadimecim..az yoğundum..nasılsın canım..
bu arada şenlik ne zaman tarihi varmıydı afişte dikkat etmedim ama.ahmet marankide var heee.valla ne güzel dinlemesi olurdu onu..
canım benim o dediğin konuyuda malesef öldürenler kendi akrabalarıymış..ne kafa ne zeka Rabbim büyüktür..Yaradanın yarattığı cana kim kıyabilir değilmi.kaldıki intihar etmekte büyük günahlardan biridir..katliamdan ötesi olmuş.Allah c.c. sonumuzu hayreysin geleceğimiz nelere gebe..
çok öpüyorum canım benim..sevgilerimle..

akasyakokusu zei

Fadime'cim yine ben geldim canım..Çok çok sevindim yaaa..Senle baya uyuşcaz biz..kafa dengiyiz geldi bana..Ahmet marankiyi tvde gördüm birkaç kez..birde sitesine baktım birkaç kere..deki pek net kurdu değilim..anca bloglara bakıyorum işte..
dediğim konuyuda sağlam birinden burdan duydum ben..şimdi hepside içerde yani.açık yazamadım anlarsın umarım canım..kız alma verme davasıymış..Allah c.c.şeytana uydurmaya amin..öptüm kocaman..

akasyakokusu zei

Canım benim merhaba..nasılsın..az yoğunum evde bu aralar..anneler gününü kutluyorum..kocaman öpüyorum seni..kendine iyi bak emi..

Marifetane hobi zei

Yüreginde huzur ve mutluluk; gözlerinde ve yüzünde gülücük eksik olmasin hiçbir annenin.Tüm anneler ve anne adayları anneler günümüz kutlu olsun..hayırlı geceler.

Baharcicegi zei

gecmis anneler günün kutlu olsun,yogundum gelemedim bahar senliginde olmayi cok isterdim artik sayende bol resimlerle gitmis kadar oluruz.
sevgiler gönderiyorum

Anoniem zei

s.a. canım kardeşim,inşaallah iyisindir,hayırlı haftalar diliyorum,Rabbime emanet ol.

nihan zei

çok güzel görüntüler.türkçe olimpiyatlarını biz de sabırsızla bekliyoruz.sevgiler