maandag 26 oktober 2009

Güzel ve keyifli bir gün

Geç kalmış bir tarif bu, yaz tatilinden önce koymalıydım ama benim yogunlugum ve tembelligim neyse. Ben sunacıgımı 16 yıl önce bu semte taşındıgımda tanıştım ve hemen arkadaş olduk, her sabah çocukları okula koyar ve birimize kahve içmeye giderdik, günlerimiz beraber geçerdi. Arkadaşım uzaga taşındı ve çalışmaya başladı, fazla görüşemez olduk, son gittigimde aradım ve bir saat sonra vardım benim marifetli arkadaşım dökdürmüş, kendisinin el lezzeti süperdir. Canım sunacıgım çok güzel , çok keyf aldıgım bir gündü,içten samimiyetin , dostlugun ve arkadaşlıgın için çok sagol,insanın sevildigini bilmesi harika birşey, sen benim için arkadaş degil kardeş gibisin iyiki varsın.


Kekin tadı nefisti, puf puf sünger gibiydi, tarifini sordum hiç ölçmedim biraz ondan biraz bundan karıştırıp fırına sürdüm dedi. Bence sevgiyle yapıldıgı içindi bukadar güzel olmuştu.


Makarna salatası, makarna,bezelye,yogurt , mayonez ve sıvı yag. Varsa dereotu.
İçli köfte tarifi sayfamda varıdı ben kızartmıştım, arkadaşım haşlamış hafif ve çok lezzetliydi. Puaça tabagı vardı ben sehbaya koydurtmamıştım, fotolamak aklıma gelmedi.

3 opmerkingen:

armina zei

Arkadaşının ellerine sağlık canım, hepsi birbirinden nefis görünüyorlar.

akasyakokusu zei

canım benimm..sesini duymak ne güzeldi..seslerimiz karışınca..yankı yapınca kızında adı burcu olunca şaştık önce..
tamamdır artık senden ses gelesiye kadar susar beklerim bir dahakine..noyu kaydettim..ama eşim dediki int.arıyorsa no değişik değişik görünür dedi..neyse canım benim..
Suna'cının ellerine sağlık böyle sevilern dostlarla yenilen içilen bir kuru ekmek çayda olsa..lezizdir değerlidir..muhabbeti eşsizdir..çok aranıyor birine alışınca ayrılınca değilmi..ağız tadınız bozulmasın dostluğunuz daim olsun öptüm..

Anoniem zei

Hepsi birbirinden lezzetli olmuş ama ben en çok pocaya takıldım.Adını ilk kez duyuyorum.Mutlaka denemek lazım.Böyle arkadaş toplantılarını özlemişim doğrusu.Benim hayallerim bir başka bahara kaldı.Buralarda yalnız olmak varmış kaderde.Sağlık olsun.ellerin dert görmesin Allah'a emanet ol...