vrijdag 24 april 2009

Hayırlı cumalar


Esselamünaleyküm, canım kardeşlerim sizleri çok özledim. Uzun zamandır yoktum, sebebi rahatsızlıgımdı ,doktorumun koydugu yasakların arasında ,bilgisayarda vardı, çünkü boyun fıtıgı çok çok ilerlemiş beni çok zorluyordu.Bende tedavilerim olumlu gitsin diye karara uymuştum kısa zamanda toparlanırım diye düşünmüştüm ama olmadı, tedavim çok iyigidiyordu baya rahatlamıştımki , oturdugum ev yıkıma girmişti ev bekliyorduk ve evimiz çıktı neyse kendimi korurumdiye düşünürken kendimi hiçde koruyamadım.Evin tamir işleriylen eşim ilgilenirken bende boyası ve temizligiylen ugraştım,telefon ve net için hemen adres degişikligi yaptık paket istedigimiz için bir ayda geldi, salı günü net açıldı ama gelip gidiyordu ,dünden beri tam açık ve ben kızıma dedim bana yardım et ben söylüyom kızım yazıyor şimdilik iyi olasadar böyle devam edecegim gerisi Allahkerim.Evi boşaltınca arkadaşlar yufka yapalım dediler ve yaptık tam üçhafta sürdü,Allah razı olsun banada yaptık , buarada benim rahatsızlıgım iyice arttı sol elim tamamen şişti parmaklarım kıpırdamaz oldu .Doktorum yeni ilaç verdi agrıyı iyikesiyor ama ben sürekli uyuyorum.

Yorgunlugumu atıyım diye lale bahçesine gittim170 kişilik bir guruplan, çok güzel geçti misgibi çiçek kokularıylan cigerlerimiz bayram etti, lale bahçesinin dörtde birini anca gezdim ben de 231 tane fotograf çekmişim fotografların bazılarını sizlerle paylaşmak istedim.
























4 opmerkingen:

halime zei

önce hoşgeldiniz,allah acil şifalar versin.yolunuzu gözlüyordum.siz lale bahçesine değil cennet gibi bir yere gitmişsiniz sanırım.muhteşem,harika.tekrar görüşmek üzere.sağlıcakla

akasyakokusu zei

Canım Fadimeee..Kız Fadime..hoşgeldin sefalar getirdin canım..
Bende seni çok özledim hep geldim ama bloglarda göremeyince yoksun diye sessizce bakıp gittim.
sanada çok geçmişler olsun..elimi fazla kullanamıyorum demişsin..ya hani benimde sağ kolum ağrırdı.arada bir ağrıyor yine..kaç kez drada gittimya boyun fıtığı yapabilir demişti dr.ama hala fizik almadım alamadım..gerofen adında bir kremden az şifa buldum.üstüne astımım alevlendi onuda atlattım..
derken ciciannemin umreye gideceğini duydum babamı yanıma çağırdım..öyleydi böyleydi babacım geldi kaldı salı günü döndü..geçmiş olsun dileğine çok tşkler ederim..Allah c.c. derdi veriyor aracıyla şifasınıda veriyor..Rabbim bizi darda koymasın çocuklarımıza sevenlerimize bağışlasın..amin..
sende tekrar hoşgeldin..dün akşam bir koşu geldim baktım sana turuncu lalelerini çaldım:)))masaüstü yaptım..
umarım ev sorunu net sorunu hallolurda temelli gelirsin aramıza..babam varken nete giremedim sadece not yazıp çıkmıştım birkaç gündür iadelerime yazıyorum..daha bitmedi..hergün olmasada birkaç güne yine gelmeye çalışıcam..burda çok vakit harcıyoruz..çocuklar okuldan gelince beni burda görüyorlar şurasıydı burasıydı yazayım derken ihmal ediyorum onları..canım sende kendine iyi bak ilaçlarını kullan..çok çok öptüm..

Baharcicegi zei

öncelikle cok gecmis olsun sifalar dilerim.
Boyun fitigiiz varsa nette fazla kalmayin agrilar daha fazlalasiyor bir ara bende cok cekmistim boynumdan
icim acildi laleler renk renk güzel bir gezi olmus.sevgiler

Anoniem zei

S.A.Canım kardeşim,çok çok geçmiş olsun,mü'min olmak o kadar güzel ki çektiğimiz en ufak bir sıkıntı bile kar hanemize,çok merhametli ,güzel Rabbimiz tarafından kaydediliyor...
Rabbim cümlemize de sağlıklı ,hayırlı ömürler versin(amin)sevgilerimle...
Lalelere bayıldım,gözlerim bayram etti :)